sundhast.se

Intresset för hästar och ridsport

Bra produkter för dig som ryttare

Idag finns det ett stort utbud av praktiska och smarta produkter för både ryttare och häst. Hästsporten är rolig men den kräver att du som ryttare har rätt utrustning.

En bra hjälm är ett måste och för att skydda dig vid fall är en säkerhetsväst ett bra köp. Det finns dock en mängd andra smarta prylar som kommer att göra ridningen bekvämare och roligare under alla årstider.

Produkter för alla säsonger

Det finns bra utbud på nätet vad gäller allt från bekväma handskar för både vinter och sommar, till varma chaps och långa regnrockar anpassade för sadeln. Som ryttare måste du ha full rörlighet och bra grepp om tyglarna för att ridturen ska vara säker. Satsa gärna på en regntät ridjacka för mellansäsongerna som du kan använda, oavsett om det regnar eller inte.

Att vara synlig i skymning och mörker är också en viktig aspekt. Använd reflekterande väst och hjälmlampa för att vara fullt synlig för övriga trafikanter. Komplettera givetvis med produkter för hästen.

Slipp insekter och ömma muskler

Se till att du tar lika bra hand om dig själv som din häst. Massera in ett skönt liniment på ömma muskler efter ridpasset. Spraya inte bara hästen utan använd insektsmedel för att slippa knott- och myggbett så du får ett trevligare stallhäng.

  • Published On : 8 månader ago on
  • Author By :
  • Last Updated : januari 4, 2024 @ 1:33 e m
  • In The Categories Of : Hästar, Tips
';