sundhast.se

Intresset för hästar och ridsport

Här är allt du behöver till veterinärkliniken

  • Okategoriserade
  • Kommentarer inaktiverade för Här är allt du behöver till veterinärkliniken

Att ha hand om sjuka hästar innebär ett stort ansvar. Naturligtvis är det viktigt att ha rätt kompetens och rätt skyddsutrustning när ni driver en veterinärklinik.

Om ni letar efter veterinärutrustning eller behöver fylla på förbrukningsmaterial, handla i denna butik.

Rätt utrustning till hästar

Sveriges veterinärförbund utbildar veterinärer för att bli specialister på hästar. De kan ge er råd och stöd så att ni köper in rätt utrustning till er klinik. Viktigt är att det finns en CE-märkning för att garantera kvaliteten på det ni köper in. Den garanterar att instrumenten uppfyller de EU-krav som finns. Märkningen ser till att den utrustning ni köper in klarar de krav på prestanda som ställs. Att handla godkända hjälpmedel hjälper er att välja rätt från början. På så sätt kan ni säkerställa att ni erbjuder hög kvalitet och era kunder känner sig trygga när de använder utrustningen.

Förbrukningsmaterial av rätt kvalitet

Att all utrustning är steril är naturligtvis ett måste för att garantera att hästarna och ni själva håller sig rena från onödiga bakterier. Annars kan bakterieangrepp i sår leda till onödiga komplikationer om hästen redan har en skada. Därför är det viktigt att alltid ha skyddshandskar och desinfektionsmedel till hands.

  • Published On : 2 år ago on
  • Author By :
  • Last Updated : mars 1, 2024 @ 12:40 e m
  • In The Categories Of : Okategoriserade

';